Viljandis tuleb üleriigiline võistlus “Keeleaeg”

15. jaan. 2013 - Kommenteeri artiklit

Viljandi Kesklinna Kool korraldab üleriigilise inglise keele ja ajaloo integreeritud võistluse “Keeleaeg”, millele oodatakse osalema 6.-8. klassi õpilasi.

Igalt osalejalt oodatakse 1. veebruariks 8-12-realist ingliskeelset luuletust teemal “Rahvakalendri tähtpäevade tähistamine minu suguvõsas” või “Lapsepõlv täna ja eile”.

Individuaalne võistlus toimub kahes voorus. Eelvoorus ei ole osalejate arv piiratud. Lõppvooru valib 12-liikmeline žürii igast vanuserühmast 10 paremat.

Teise vooru pääsejatele antakse teada isiklikult, samuti leiab edasipääsenute nimed 25. veebruaril Viljandi Kesklinna Kooli kodulehel www.klk.vil.ee . Lõppvoor toimub Viljandi Kesklinna Koolis (Uueveski tee 1,Viljandi) 8. aprillil.

Esimese vooru luuletus peab olema esitatud žüriile Word-i dokumendina, 1-1,5 reavahega, Times New Roman kirjastiilis suurusega 12, joondusega keskel.  Dokumendi nimeks tuleb märkida luuletuse pealkiri ning osaleja nimi.

Luuletus tuleb saata meiliga aadressile keele.aeg@klk.vil.ee , nii et meili pealkirjaks on osaleja nimi ja klass ning kirjas on märgitud vastavas järjekorras luuletuse pealkiri, õpilase nimi, kool, vanus ja klass, juhendaja nimi ja juhendaja meiliaadress. Iga osaleja kohta tuleb saata eraldi kiri.

Teises voorus tuleb koostada 1) ettekanne vastavalt eelvoorus kirjutatud luuletuse teemale, kas “Rahvakalendri tähtpäevade tähistamine minu suguvõsas” või “Lapsepõlv täna ja eile”, kasutades selles esimese vooru luuletust ning 2) tegema suulise ingliskeelse kokkuvõtte žürii antud eestikeelsest tekstist Eestiga seotud ajaloolise isiku või sündmuse kohta.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!