Enel Mägi

7. veebr. 2013 - Kommenteeri artiklit

Tiigrihüppe SA kauaaegne juht ja haridusuuenduste eestvedaja Enel Mägi on Tiigrihüppe SA vedaja selle loomisest alates, enam kui 15 aastat. Algul koolidele arvutite soetamise ja internetiühenduse loomise eest seisnud SA tegevus on olnud alati ühiskondlikest muutustest ees. Enel Mägi esindab seisukohta, et uus info- ja sidetehnoloogia ei muuda üksnes elukorraldust, vaid kogu haridusmõtet. Tehnoloogia omab iseseisvalt vähe väärtust, kui seda ei suudeta koolitöös põneval moel kasutusele võtta. Tiigrihüppe SA on järjekindla tegutsemisega rajanud õpetajate IT-alase täienduskoolituse süsteemi, mis efektiivsuselt annab silmad ette paljudele Eestist jõukamatele Euroopa riikidele. Igal aastal osaleb ligi 5000 Eesti õpetajat, kooli- ja huviringi juhti ning haridusametnikku Tiigrihüppe koolitustel. Innukamad õpetajad moodustavad Eestit katva koolitajate võrgu, et omandatud oskusi kodukohas edasi anda. Enel Mägi juhtimisel on Tiigrihüppe SA-s arendamisel üldhariduskoolide terviklahendused e-õppematerjalidele üleminekuks. Eestil on võimalik olla taas suunanäitaja.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!