Irene Käosaar

7. veebr. 2013 - Kommenteeri artiklit

Haridus- ja teadusministeeriumi üldharidusosakonna juhataja Irene Käosaar on suur sõber ja oma inimene Eestimaa 35 koolis ja 45 lasteaias, kes liitunud keelekümblusprogrammiga.

„Irene on oma töös põhjalik ja asjalik, positiivne ja heatahtlik, oskab kuulata ja vajadusel head nõu anda,” lausuvad Tallinna Vindi lasteaia juhataja Nonna Meltsas ja õpetaja Hedi Minlibajeva, kes tunnevad Käosaart ajast, kui ta juhtis keelekümbluskeskust. Vindi lasteaiapere kutsubki Käosaart naljatledes keelekümbluse emaks, kuna ta olnud keelekümbluse sünni juures.

„Irene Käosaar on ennast pidevalt täiendanud ning professionaalselt arenenud, tema abiga viiakse Eesti head kogemust teistesse riikidesse,” ütleb Meltsas. Irene teeb tööd südamega ja endast kõike panustades. Samas oskab ta puhata, on hea huumorimeelega, kuulab nii mõtlikku eesti muusikat kui ka hoogsat vene estraadi. Temas on eestlaslikku tasakaalukust ning slaavilikku sära ja temperamenti.”


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!