Jaan Kalda

7. veebr. 2013 - Kommenteeri artiklit

Tallinna Tehnikaülikooli küberneetika instituudi vanemteadur Jaan Kalda on üle 15 aasta olnud riigisiseste füüsikaolümpiaadide korraldaja ning Eesti võistkondade mentor rahvusvahelistel olümpiaadidel. Tänu talle viidi läbi rahvusvahelisele füüsikaolümpiaadile IPhO2012 eelnev rahvusvaheline füüsikavõistlus internetis.

2003. aastast on Jaan Kalda Euroopa teaduste ja kunstide akadeemia liige. 2007. aastal sai ta Eesti Füüsikaseltsi aastapreemia.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!