Millest kirjutab 8. veebruari Õpetajate Leht?

7. veebr. 2013 - Kommenteeri artiklit

Siim Kallas meenutab koolipõlve

Euroopa Komisjoni volinik Siim Kallas meenutab Jakob Westholmi Gümnaasiumi 115. aastapäeva eel Õpetajate Lehes oma kooliaega, millesse mahtus nii pööraseid pidusid kui ka nii suurt vaesust, et jutud majadest, kus torudest võib tulla sooja vett, tundusid lapsele uskumatu väljamõeldisena.

Lauri Leesi: palga asemel haridustoetus

Prantsuse lütseumi direktor Lauri Leesi kirjutab Õpetajate Lehes, kuidas ta on kaua oodanud, et Eesti Vabariik suudaks klassijuhatajale maksta kas või vähemalt koristaja kuupalka. Aga nüüd, uuest aastast, ei saa õpetajad enam palkagi, vaid üksnes haridustoetust.

Tõstamaa õpetajakiusamise õppetunnid

Möödunud nädalal avaldasid Tõstamaa Keskkooli õpilased internetis filmilõigu sellest, kuidas koolipoisid õpetajat kiusavad. Kogenud õpetajad kirjeldavad nüüd Õpetajate Lehes oma katsumusi ja annavad nõu, kuidas rasketes olukordades käitumishäiretega lastega toime tulla.

President andis seitsmele haridustöötajale ordeni

President Toomas Hendrik Ilves andis Vabariigi aastapäeva eel teenetemärgi seitsmele haridustöötajale. Õpetajate Leht kirjutab ordenisaajate argipäevast ja tutvustab nende igapäevatööd.

Kultuurisündmus jälle Õpetajate Lehe vahel

Sel nädalal ilmub Õpetajate lehe vahel taas mahukas erileht Kultuurisündmus, kus asjatundjad annavad ülevaate sellest, mida uut pakub kevadhooaeg teatrites, kontserdisaalides ja kunstinäitustel.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!