President jagas teenetemärke

8. veebr. 2013 - Kommenteeri artiklit

President Toomas Hendrik Ilves annab Eestile osutatud teenete eest vabariigi 95. aastapäeva eel 99 inimesele riikliku autasu. President autasustab teenetemärgiga ka seitset haridustöötajat. Haridusministeeriumi osakonnajuhataja Irene Käosaar ja tiigrihüppe sihtasutuse juht Enel Mägi saavad Valgetähe IV klassi teenetemärgi. Rõõmutarekese lasteaia õpetaja Naima Mahon, Narva laste loomemaja direktor Galina Moldon, Vastseliina gümnaasiumi õpetaja Geenart Nagel, Rapla muusikaõpetaja Thea Paluoja ja noorte füüsikute juhendaja Jaan Kalda saavad Valgetähe V klassi teenetemärgi.

Kõigist nimetatuist saab Õpetajate Lehest lugeda ka pikemalt.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!