Tartus algab haridusmess

14. veebr. 2013 - Kommenteeri artiklit

Tartu Näituste messikeskuses peetakse reedel ja laupäeval haridus- ja infomessi “Intellektika 2013”, mille märksõnadeks on haridus, loovus, aktiivsus ning uued ideed.

Messi projektijuhi Maria Krõlova sõnul on võrreldes varasemate aastatega vähenenud üldhariduse osa, kuid see-eest on kasvanud erinevaid haridusvõimalusi tutvustavate organisatsioonide osalus. “Kõigil, kes soovivad õppida mõnes välisriigis, tasub messi läbi astuda, siit saab kindlasti vajalikku informatsiooni“, kinnitas Krõlova.

Oluliseks teemaks on tema sõnul ka elukutse valik, töö leidmine ja töösuhted. Avatud on Karjäärikohvik, kus noored saavad kohtuda karjäärispetsialistiga, Tööinspektsioon jagab nõuandeid tööelu puudutavate seaduste kohta. Elukutse valimisel on abiks ka paljud messil osalevad kõrg- ja ametikoolid.

Eesti Väitlusselts korraldab messil reedel kell 15 väitluse teemal “Riigi kulul kõrghariduse saanud noored peaksid töötama vähemalt 3 aastat pärast hariduse saamist Eestis”. Laupäeval kell 15 esineb messil ansambel Põhja-Tallinn.

Lisaks on messil õpilasfirmad, AHHAA teaduskeskus, maanteeameti õppeala, spordiklubi Võimla võistluspuur ja hulk koole.

Mess on avatud reedel, 15. veebruaril kella 10-18, laupäeval, 16. veebruaril kella 10-16. Pilet maksab 2-5 eurot.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!