Vabatrupp Kell Kümme esitleb

8. veebr. 2013 Kell Kümme - Kommenteeri artiklit

Alan Ayckbourni komöödia „Huk­ka­mõistu koor” esietendub Salme kultuurikeskuses Roman Baskini lavastuses 7. märtsil.

Kui Guy Jones ühe väikelinna ooperiseltsis valmiva „Kerjuste ooperi” proovidesse jõuab, on kõik osad juba välja jagatud. Ettelaulmisel otsustatakse, et mingi episoodikese ta siiski saab. Edasine teekond viib ta küll peaosani – surematu Macheathi kehastamiseni, kuid näitab samas, et esmapilgul nii vaikne ja tagasihoidlik külake pole sugugi nii süütu paik. Naiste erilisest tähelepanust ümbritsetud mehena, kes ei suuda kellelegi „ei” öelda, saab Guyl olema vägagi keeruline laveerida intriigitseva väikelinnaelu karide vahel.

Peaosades Marko Matvere ja Raivo E. Tamm.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!