Aasta lasteraamatu­kogu­hoidja on Anneli Kengsepp

8. märts 2013 - Kommenteeri artiklit

Eesti raamatukoguhoidjate ühing pärjas möödunud nädalal aasta lasteraamatukoguhoidja tiitliga Tallinna keskraamatukogu laste- ja noorteteeninduse pearaamatu­koguhoidja Anneli Kengsepa, kes on olnud seotud oluliste programmide ja projektide algatamise ning vedamisega.

Näiteks tänavu 10. korda toimuva laste suvise lugemisprogrammi „Suvi raamatuga”, lastekaitsepäeval Tallinna loomaaias toimuva „Looduse lugemissaali”, koolivaheaegade programmide ning projektidega „Lavalaudadelt lugemistuppa” ja „Muinasjutud nukkudega Tallinna raamatukogudes”.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!