Algas tööde esitamine Tartu noore kunsti oksjonile

20. märts 2013 - Kommenteeri artiklit

Tartu Kõrgema Kunstikooli raamatukogus võetakse 25. märtsini vastu töid seitsmendale Tartu noore kunsti oksjonile, mis toimub 9. mail kell 18 Tartu Loomemajanduskeskuse saalis aadressil Kalevi 17, teatas Tartu loomemajanduskeskuse esindaja.

Seekordsel kunstioksjonil on korraldajad loobunud kindlast teemast, mis annab kunstnikule vabaduse keskenduda just sellele, mis teda ennast kõige rohkem paelub ning mida ta soovib väljendada. Fookuses on kunstniku enda inspiratsiooniallikad. Tööde mõõtmetele, tehnikale ja meediumile piiranguid ei ole ning üks kunstnik võib oksjonile esitada kuni viis tööd.

Korraldajad eeldavad head kunstilist taset, tööde korralikku vormistamist, isikupärast käekirja või huvitavat ideed ning oksjoni tehnilistest nõuetest kinnipidamist.

Oksjonitöödest koostatakse kataloog, töid eksponeeritakse veebikataloogis ning näitusel.

Töid võetakse vastu Tartu Kõrgema Kunstikooli raamatukogus aadressil Tähe 38b. Tallinnast Tartusse saab töid saata ka Eesti Kunstnike Liidu kaudu. Korralikult pakitud ja märgistatud tööd, millele on peale kirjutatud „Tartu noore kunsti oksjon, Liina Raus, tel 5560 7971“, tuleb viia transpordiks liidu kontorisse (Vabaduse väljak 6, III korrus) neljapäeval, 21. märtsil.

5. aprillist 3. maini on oksjonitöödest loomemajanduskeskuses aadressil Kalevi 13 avatud näitus.

Tartu noore kunsti näitust ja oksjonit korraldavad Tartu Loomemajanduskeskus, Tartu Kunstnike Liit, Kaleidoskoop Kunstilaenutus ja Tartu Kõrgem Kunstikool.

Oksjonil osalemise tingimused ja ankeedid asuvad aadressil: http://www.lmk.ee/oksjon_kevad2013 .


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!