Estonia kirjandikonkursi võitis Johanna Maria Randma

14. märts 2013 - Kommenteeri artiklit

Rahvusooper Estonia noorte kirjandikonkursi „Prahihoovist kuningakotta – õnn või õnnetus?“ võitjaks kuulutati Johanna Maria Randma.

Parimate tööde autoriteks osutusid 18-aastane Heidy Mustkivi Türi Ühisgümnaasiumist, 14-aastane Lennart Leedu Vanalinna Hariduskolleegiumist ning 11-aastane Johanna Maria Randma Rocca al Mare Koolist. Johanna Maria Randma töö pälvis ka konkursi parima kirjandi tiitli, teenides žüriilt maksimumpunktid, seisab rahvusooperi pressiteates.

Kokku laekus võistlusele 80 tööd. „Äärmiselt huvitav oli kirjandeid lugeda ja hea meel on tõdeda, et lisaks etenduse analüüsile oskavad meie noored näha ja välja tuua ka seoseid ning paralleele ümbritsevast igapäevaelust,“ kommenteeris konkursitöid žürii esimees ja auhindade üleandja, „Printsi ja kerjuse“ helilooja Priit Pajusaar.

Parimate võistlustöödega saab tutvuda rahvusooperi värskelt avatud noorte teatriblogis aadressil: www.opera.ee/noorte-teatriblogi . Auhinnad panid võitjatele välja Kalev, Tallinna Kaubamaja, Rahva Raamat ja Rahvusooper Estonia.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!