Homme on avatud uste päev Tallinna Ülikoolis

14. märts 2013 - Kommenteeri artiklit

Reedel, 15. märtsil toimub Tallinna Ülikoolis avatud uste päev, mil ülikooli külastab sadu gümnasiste, nende õpetajaid, vanemaid ja teisi huvilisi, kes otsivad infot õppimisvõimaluste kohta, teatas TLÜ pressiesindaja.

Tänavune Tallinna Ülikooli avatud uste päev pakub võimalust osaleda paarikümnes loengus ja töötoas, külastada erialade laata, kontserti ja filmiprogrammi. Teiste seas astuvad kuulajate ette dotsent Orest Kormašov loenguga “Kunstiteose kriminaaluuringud”, mis keskendub kunstiteose autentsust tuvastavatele moodsatele tehnikatele ning professor Piret Viires teemal „Etnofuturismist küberkirjanduseni. Uus uhke eesti kirjandus 1990. aastatel”.

Messi meenutavat erialade laata peetakse ülikooli uue, Astra maja Teadlaste foorumis. Seal tutvustavad tudengid erialasid, mida nad õpivad, ja on valmis jutustama ka tudengielust. Nõu saab küsida karjäärinõustajatelt ja vastuvõtuspetsialistidelt.

Igal täistunnil algavates infotundides räägitakse kõrgharidusreformiga seotud muudatustest, sisseastumistingimustest ning jagatakse infot erivajadustega õppijatele.

Päeva meelelahutuslikus pooles astub tasuta kontsertiga lavale bänd The Journalist, mis koosneb Kommunikatsiooni Instituudi tudengitest. Balti Filmi- ja Meediakooli kinosaalis Nova majas näeb filmiprogrammi “Best of BFM”.

Samal päeval avavad uksed ka TLÜ Haapsalu ja Rakvere kolledž.

Avatud uste päeva ajakava asub aadressil www.tlu.ee/avatuduksed .


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!