Keskraamatukogu korraldab koomiksivõistluse „Suur pahandus”

21. märts 2013 Ivika Türkson Tallinna keskraamatukogu - Kommenteeri artiklit

12. märtsist 15. maini kestab Tallinna keskraamatukogu koomiksite joonistamise võistlus Tallinna koolide 1.−4. klassi lastele. Võistluse teema „Suur pahandus” on inspireeritud juba 25 aastat lugejaid rõõmustanud Astrid Reinla lasteraamatust „Pätu”. Võistlusele ongi oodatud koomiksilood, mis räägivad mõnest kentsakast pahandusest või äpardusest, mis lastega on juhtunud.

Parimad koomiksid ilmuvad sügisel Tallinna keskraamatukogu väljaantavas laste omaloomingukogumikus, millele teevad kaastööd koomiksikunstnik Joonas Sildre ning kirjanikud Aino Pervik, Piret Raud, Contra ja Karl Martin Sinijärv. Võistluse lõpetamine ja parimate autasustamine toimub 1. juunil kell 12 Tallinna loomaaias looduse lugemissaalis.

Lisainfot leiab veebilehelt www.keskraamatukogu.ee/lasteleht .


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!