Millest kirjutab homne Õpetajate Leht?

27. märts 2013 - Kommenteeri artiklit

Erki Noolel oli õigus

See on jumala õige jutt, et praktiseerivate homode seltskonda tuleks vältida, kiidab Kirjanike Liidu esimees Karl Martin Sinijärv Õpetajate Lehes olümpiavõitja Erki Noole hiljutisi hoiatusi.

Koolide kodulehed jäävad pildituks

Koolijuhid leiavad, et andmekaitsjate juhend koolivideote ja -fotode kasutamise kohta sisaldab küll üksikuid vajalikke sätteid, kuid on tervikuna järjekordne tööõnnetus.

Igale õpilasele oma arvuti

Me oleme harjunud rääkima Eestist kui edukast e-riigist, kirjutab Õpetajate Leht. Ent Euroopa riikides läbi viidud võrdlusuuring näitas, et Eesti koolides kasutatakse arvuteid õppetöös suhteliselt harva.

Kas kirjatehnika õpetamine on ajast ja arust

Õpetajate Lehest, mis ilmub suure reede tõttu seekord päev varem, neljapäeval, leiab lugeja ka väitluse selle üle, kas kirjatehnika õppimine ja õpetamine on ka arvutiajastul endiselt mõttekas või pole selle oskuse tänapäeval enam midagi peale hakata.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!