Muhvi auhinna sai Jaanika Palm

8. märts 2013 - Kommenteeri artiklit

Eesti lastekirjanduse keskuse lastekirjanduse uurija Jaanika Palm pälvis keskuse välja antava Muhvi auhinna, millega tunnustatakse alates 2001. aastast parimaid lastekirjanduse teemade kajastajaid trükisõnas.

Palm on „Lastekirjanduse sõnastiku“ (2006) ja Eesti ­lastekirjanduse keskuse toimetiste (2004–2011) üks autoreid, avaldanud lastekirjanduse teemal artikleid, arvustusi ja ülevaateid Sirbis, Loomingus, Tähekeses, „Nukitsas”, üleriigilistes päevalehtedes ja keskuse kodulehel.

Ajakirjandusväljaannetest tõstis keskus aastatunnustuse jagamisel enim esile Õpetajate Lehe mahukat ja sisukat lastekirjanduse erinumbrit, mis ilmus mullu novembris.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!