Naiskoolitajad kohtusid Tallinnas aastakonverentsil

19. märts 2013 Mari Lauk DKG Eesti Gamma Chapteri president - 1 Kommentaar

Laupäeval 9. märtsil toimus Tallinna Ühisgümnaasiumi ruumides Rahvusvahelise Naiskoolitajate Ühingu Delta Kappa Gamma Eesti Organisatsiooni V aastakonverents teemal „Me oleme erinevad õppijad“.

Konverentsil tegid ettekandeid nii kohalikud koolitajad kui väliskülalised. TÜ Teaduskooli direktor Viire Sepp rääkis väga andekatest õpilastest, logopeed Tiiu Puik erivajadustega õpilastest, koolipsühholoog Marie Maarend probleemsetest õpilastest ja viisidest, kuidas neid probleeme lahendada ning koolitusjuht-psühholoog Aili Maar internetisõltlastest.

Konverentsi külalislektoriks oli DKG Ühingu liige Muriel O’Tuel USAst ja tema ettekanne rääkis õpetaja rollist iga õpilasega südamega suhtlemisel. Sõna võtsid veel Ühingu president Dr Beverly Helms USAst ja Euroopa Regiooni direktor Marika Heimbach Saksamaalt.

Konverentsi raames toimus DKG Eesti Organisatsiooni aastakoosolek, kus lisaks Tallinnas tegutsevale Alfa Chapterile ja Pärnus tegutsevale Beeta Chapterile installeeriti ka uus Gamma Chapter, mis hakkab tegutsemaTartus. Liikmeteks kandideerinud koolitajad olid seekord pärit Tartust, Viljandist ja Rakkest. DKG Organisatsiooni jätkuv täienemine ja külaliste huvi näitab, et Eesti õpetajad-koolitajad on väärilised ja austatud liikmed selles 17 erinevat riiki ühendavas koolitusvõrgustikus. Ühingu eesmärkideks on naiskoolitajate isiklik ja professionaalne areng ning hariduse täiustamine.


Hetkel ainult üks arvamus teemale “Naiskoolitajad kohtusid Tallinnas aastakonverentsil”

  1. Mari Lauk ütleb:

    Pildil on väliskülalised (vasakult): Janny Kisteman (DKG Holland), Gudrun Nylander (DKG Rootsi), Marika Heimbach (DKG Euroopa Regiooni direktor Saksamaalt), Marianne Skardeus (DKG Rootsi), DKG Eesti ristiema Dr. Ingrid Stjernquist (DKG Rootsi president), Dr. Beverly Helms (DKG Ühingu president 2012-2014 USAst)

    DKG koduleht on http://www.dkg.org
    DKG Eesti Tartu Gamma Chapteri blogi tartugammadkg.blogspot.com

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!