Õpetajaid kutsutakse tasuta kinno

4. märts 2013 - Kommenteeri artiklit

Exitfilm kutsub kolmapäeval õpetajaid tasuta vaatama Hardi Volmeri uut filmi “Elavad pildid”, millele teeb erandkorras sissejuhatuse ajaloolane Ott Sandrak, teatas filmi pressiesindaja.

Õpetajatele tasuta sissepääsuga eriseanss algab kell 16 kinos Artis.

Eelnevalt tuleb registreeruda aadressil liina@kino.ee .

Alates 11. märtsist algavad filmi ühiskülastused gümnaasiumiõpilastele.

Hardi Volmeri film “Elavad pildid” pakub võimalust tutvuda nii Eesti kui ka Euroopa ajalooga linnulennult ning läbi mõnusa huumori. Filmi peategelasteks on baltisaksa paruni kirglik tütar Helmi ning teda vaikselt, kuid järjekindlalt armastav kinomehaanik Julius. Kogu tegevus läbi 20. sajandi toimub ühes Tallinna vanalinna majas, mis muutub ja kohaneb vastavalt sellele, mida vahel rahutu, vahel õnnelik aeg endaga kaasa toob.

Osades on Sandra Uusberg, Priit Võigemast, Anu Lamp, Tõnu Oja, Ita Ever, Aarne Üksküla, Hendrik Toompere Juunior Juunior, Priit Strandberg, Ain Mäeots, Peeter Oja jt.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!