Prima Vista ootab debüütproosat

1. märts 2013 - Kommenteeri artiklit

Kirjandusfestival Prima Vista ootab kirjanduskonkursile „Esimene samm” eelmisel aastal trükiajakirjanduses ilmunud ilukirjanduslikke debüüttekste. Tööde esitamise tähtaeg on 14. märts. Preemia suurus on 333 eurot ning see antakse üle Tartus 23. aprillil. Kandideerida saavad autorid ise, aga esitada võivad neid ka meediavälja­annete toimetajad. Selleks tuleb vabas vormis avaldus koos autori kontaktandmetega ning paberkandjal koopia avaldatud tekstist koos ilmumisandmetega toimetada Eesti kirjanduse seltsi aadressil Tartu Kirjanduse Maja, Vanemuise 19, 51014 Tartu märgusõnaga „Konkurss „Esimene samm”.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!