Tallinna Ülikoolis esineb Garry Kasparov

21. märts 2013 - Kommenteeri artiklit

Tallinna Ülikooli haridusinnovatsioonikeskuse teatel peab nädala pärast TLÜ-s avaliku loengu Garry Kasparov.

Kasparovi loeng kannab pealkirja “Role of Chess in education”.

Loeng algab kolmapäeval, 27. märtsil kell 15 Tallinna Ülikooli Terra maja aulas, Narva mnt 25 III korrusel.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!