Täna saab hoo sisse kolmas üle-eestiline IT-öö!

15. märts 2013 Doris Põld, ITL-i projektijuht; Indrek Palu, IT-öö projektijuht - Kommenteeri artiklit

15.-16. märtsil toimub juba kolmandat aastat järjest noortele mõeldud suursündmus IT-öö, mil huvilised kogunevad noortekeskustesse üle Eesti, et üheskoos vabas õhkkonnas rääkida kaasa teemadel noored ja IT, kirjutavad ettevõtmise korraldajad.

Tänavu arutletakse teemal “Miks IT-eriala on parim valik?”. IT-öö eesmärgiks on äratada noortes huvi IKT vastu, näidata seoseid teiste valdkondadega ning kummutada stereotüüpe IT-spetsialistidest.

IT-öö eripäraks on see, et üritus toimub kõikjal üle Eesti samamoodi. Tegevuste elluviimisel löövad lisaks noortele ja noortekeskustele kaasa ka IT-valdkonna tudengid ja IKT-ettevõtete esindajad ning osalejad on sõltumata vanusest, kogemusest võrdsed.

Sel aastal osaleb võõrustajana koguni 14 noortekeskust üle Eesti ning külalistena lisandub veel 27 keskust (vt osalejaid siit). Sündmusi vahendavad otsepildis www.ank.ee ja Keila ANK raadio.

Meeskondlike mõttetalgute tulemusena süttinud ideedest valmivad 16. märtsi varahommikuks lahedad IT-valdkonda reklaamivad videod, plakatid, esitlused ja raadioreklaamid. Töödega saab tutvuda StartIT Facebook’i ja ANK Facebook’i lehe vahendusel ning IT-kolledži lemmikut kohtame edaspidi ka kolledži reklaamides.

Ettevõtmise eestvedajateks on Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit (ITL) koostöös MTÜ Eesti Avatud Noortekeskuste Ühendusega. IT-öö elluviimist toetab Euroopa Regionaalarengu Fond.

Lisainfot leiab veebilehelt www.startit.ee .
 

 

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!