Tehnikaülikool ootab külla reaalainete õpetajaid

12. märts 2013 - 1 Kommentaar

Tallinna Tehnikaülikool korraldab teisipäeval, 19. märtsil kõigi aegade mastaapsema avatud uste päeva, kuhu on kutsutud 600 reaalainete õpetajat TTÜ partnerkoolidest üle Eesti.

Reaalainete õpetajaid ootab TTÜ-s eriprogramm, mis sisaldab professor Raivo Vokki loengut „Hea toit võrdub hea tervis!“ ja ümarlauda, mis keskendub reaalhariduse populariseerimisele. Ümarlaual viiakse kokku õpetajate soovid ja vajadused ning TTÜ pakutavad võimalused: töötoad, ekskursioonid ülikooli ja ettevõtetesse, loengud õppejõududelt.

Kavas on erialamess, mis aitab abituriente huvipakkuva eriala valikul. Järgnevad teaduskondade infotunnid, kus lisaks õppejõududele räägivad erialase töö leidmise võimalusest ettevõtjad. Ekskursioonid teaduskondadesse annavad võimaluse kiigata põnevatesse ja innovaatilistesse laboritesse ning käia ringi mööda ülikoolilinnakut.

Programmis on noorte teadlaste ja tudengite võistlused (science battle), tudengiorganisatsioonide töötoad ja doktorantide loengud. Õhtuses meelelahutuslikumas osas näidatakse tudengifilme. Avatud uste päeva lõpetab kell 20 algav suur pidu, kus üles astuvad rap’n’roll bänd Põhja-Tallinn ning TTÜ Akadeemiline Meeskoor koos ülikooli tantsutüdrukutega.

Registreerinud on ka läbi aegade suurim arv õpilasi. Kokku oodatakse osalema 1500 inimest üle Eesti.

Nii kutse saanutel kui ka teistel asjast huvitatud reaalainete õpetajatel palutakse registreeruda 14. märtsiks aadressil elinor.vutt@ttu.ee .

Ülikool võtab kasutusele lisatranspordi ja ruumid. Registreerunud huvilised tuuakse erinevatest Eesti linnadest kohale tasuta bussidega, samuti ootab neid Tallinnas tasuta toitlustus ja õhtune kontsert.

Lisainfot TTÜ avatud uste päeva kohta saab siit .


Hetkel ainult üks arvamus teemale “Tehnikaülikool ootab külla reaalainete õpetajaid”

  1. Linda ütleb:

    Vahva

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!