Veepark pakub lõbu ja lõõgastust

3. märts 2013 Agne Kiviselg T Tervise Paradiis spaa-hotell & veekeskus - Kommenteeri artiklit

Kuigi kevadeootus on suur, ei taha õiged päikeselised päevad kuidagi kätte jõuda. Pole ime, et meel on mõru nii suurtel kui ka väikestel. Et koolipäevadki on pingelised, võib hing hakata ihkama vähemalt ühte mõnusat päeva täis naeru ja lusti. Eesti suurim veepark seda oma arvukate atraktsioonide ning lisavõimalustega pakub.

Amööbikujulises veepargis on veepinda 1250 ruutmeetrit ning merevaatega klaasseina taga avaneb põnev maailm.

Veepargi kahele korrusele mahub tegutsema kuni 700 veesõpra. Keerdtrepp viib 11 meetri kõrgusele stardiplatvormile, kust saavad alguse kolm liutoru, lastele mõeldud väikesema kiirusega liutoru algab madalamalt. Pikim, suisa 85-meetrine must toru on vürtsitatud keerdude ja suure kiirusega –

väidetavalt peaksid liuglejad laskuma sealt kuni 50-kilomeetrise tunnikiirusega. Kes oma elu esimest laskumist liutorust pelgab, võib seiklustega tutvust teha päris väikestele mõeldud liutoru abil. Tervise Paradiisi veepargi atraktsioonid on turvalised: liutorust alla laskuja ei satu mitte sügavasse basseini vee alla, vaid hoog pidurdub veega täidetud toru lõpus.

Üks veepargi tõmbenumber on hüpped nelja meetri sügavusse basseini. Võimalik on valida kolme kõrguse vahel, millest kõige närvekõditavam on nelja meetri kõrgune platvorm. Isegi mitme hüppe järel ei pruugi mõnusalt seest õõnsaks tegev tunne kusagile kaduda. Enese proovilepanemiseks on ideaalne ka sama basseini ääres asuv ronimissein, mille katsumusterikas vallutamine laeb nii keha kui ka meele energiaga. Kuna maandutakse basseini, pole lugu ka esmastest ebaõnnestumistest.

Adrenaliinisüsti pakub kärestikuline mägijõgi. Nutikalt tekitatud veekeerised osutavad kehale vastupanu, samal ajal kui voolukiirus lõbutsejat kaasa tirib.

Kui seiklused ja suurtel kiirustel allatuhisemine pole teie jaoks, ei tasu muretseda. Veepargist leiavad tegevust ka need, kes hindavad lõõgastust ning hetki iseenda jaoks. Saunad, basseinid ja mullivannid just seda eesmärki teenivad. Kasutades saunu ning mullivannides olevaid massaažijugasid teadlikult ja eesmärgipäraselt, võite saada leevendust ka lihaspingetele.

Veepargi teisel korrusel asuvast Aqua baarist saab osta suupisteid ning mõnusaid jäätise- ja mahlakokteile, mida saab pruukida jalgupidi massaažibasseinis olles. Isu värskenduse järele võib tekkida ootamatult, seetõttu on teil võimalik laadida raha veepargi käepaelale juba piletiostuletis.

Soovime, et teie külastus veeparki oleks võimalikult mugav ja murevaba. Kogu veepark on instruktorite järelevalve all, vajadusel annavad nad külastajale nõu, atraktsioonid on varustatud kergesti mõistetavate selgitusmärkidega.

Kui koos on lõbutsetud ning meeldiv päev veedetud, on ka hilisemad madalseisud kergemini ületatavad. Head mälestused liidavad ning annavad jututeemat. Tervise Paradiisi veepark kutsub õpilasi ja õpetajaid ühiselt lustima ning meeldejäävalt aega sisustama. Õpilastele kehtivad soodushinnad ning tulles toredat päeva veetma koos suurema grupiga, on pilet veelgi soodsam.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!