Vilde kirjanduspreemia pälvis Livia Viitol

8. märts 2013 - Kommenteeri artiklit

4. märtsil, Eduard Vilde 148. sünniaastapäeval, kuulutati Vilde-nimelise kirjandusauhinna saajaks kirjandusteadlane Livia Viitol, kes töötas aastaid Tallinnas asuvas Eduard Vilde muuseumis ning on praktiliselt ainus nii kõrgel tasemel Vilde-uurija Eestis. Viitol üllitas mullu koostöös Tänapäeva kirjastusega mahuka Eduard Vilde monograafia.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!