Briti suursaadik külastab Tallinna Kuristiku Gümnaasiumi

30. apr. 2013 - Kommenteeri artiklit

Neljapäeval, 2. mail kella 10.15–11.45 külastab Suurbritannia ja Põhja-Iirimaa Ühendkuningriigi suursaadik Christopher Bruce Holtby Tallinna Kuristiku Gümnaasiumis, et rääkida Lasnamäe koolide õpilastega Euroopa integratsioonist, teatas kool.

Kuna Lasnamäe koolides õpib kõrvuti paljudest rahvustest noori, on integratsiooniteema kooli teatel seal ülimalt aktuaalne.

Ürituse organisaatori, kooli inglise keele õpetaja Margarita Eero sõnul tähistab Tallinna Kuristiku Gümnaasium selle kohtumisega Euroopa päeva. „ Kohtumise eesmärk on suurendada õpilaste teadlikkust Euroopa Liidust. Suursaadik tutvustab saatkonna funktsiooni Eestis ja räägib ka oma kohustustest. Chris on vastutulelik ja suhtlemisaldis noor inimene ning talle pakub huvi tema ja õpilaste vaheline diskussioon Euroopa Liidu teemal. ”

Kuristiku Gümnaasiumi direktori Raino Libliku sõnul pole nende koolil varem nii kõrget rahvusvahelist ametiisikut külas käinud.

Chris Holtby on olnud Briti suursaadik Eestis alates 2012. aasta jaanuarist. Varem on ta töötanud NATO-s ja Euroopa Liidus.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!