Briti suursaadik külastab Tallinna Kuristiku Gümnaasiumi

30. apr. 2013 - Briti suursaadik külastab Tallinna Kuristiku Gümnaasiumi kommenteerimine on välja lülitatud

Neljapäeval, 2. mail kella 10.15–11.45 külastab Suurbritannia ja Põhja-Iirimaa Ühendkuningriigi suursaadik Christopher Bruce Holtby Tallinna Kuristiku Gümnaasiumis, et rääkida Lasnamäe koolide õpilastega Euroopa integratsioonist, teatas kool.

Kuna Lasnamäe koolides õpib kõrvuti paljudest rahvustest noori, on integratsiooniteema kooli teatel seal ülimalt aktuaalne.

Ürituse organisaatori, kooli inglise keele õpetaja Margarita Eero sõnul tähistab Tallinna Kuristiku Gümnaasium selle kohtumisega Euroopa päeva. „ Kohtumise eesmärk on suurendada õpilaste teadlikkust Euroopa Liidust. Suursaadik tutvustab saatkonna funktsiooni Eestis ja räägib ka oma kohustustest. Chris on vastutulelik ja suhtlemisaldis noor inimene ning talle pakub huvi tema ja õpilaste vaheline diskussioon Euroopa Liidu teemal. ”

Kuristiku Gümnaasiumi direktori Raino Libliku sõnul pole nende koolil varem nii kõrget rahvusvahelist ametiisikut külas käinud.

Chris Holtby on olnud Briti suursaadik Eestis alates 2012. aasta jaanuarist. Varem on ta töötanud NATO-s ja Euroopa Liidus.