EÜL-i juhatuse esimeheks valiti Sigrid Västra

22. apr. 2013 - Kommenteeri artiklit

Eesti Üliõpilaskondade Liit (EÜL) valis pühapäeval Tallinna Ülikoolis toimunud volikogu istungil uueks juhatuse esimeheks Tallinna Tehnikaülikoolis (TTÜ) õppiva Sigrid Västra. Juhatuse aseesimeheks valiti Johann Peetre Tallinna Ülikoolist. Teine juhatuse aseesimees valitakse 16. juunil toimuval volikogu istungil.

”Näen, et täna puudub EÜL-is ühine innukus. Kõrgharidusreformiga mindi läbi tule ja vee, kuid igaüks erinevat rada pidi,” ütles Västra. „Oluline on, et kõik tudengiesindajad seisaksid ühiste seisukohtade eest. Vaid nii saame tagada selle, et rakenduv kõrgharidusreform täidab oma eesmärki.”

Sigrid Västra on varasemalt olnud Viimsi keskkooli õpilasesinduses ning alates 2009. aastast olnud tegev TTÜ üliõpilasesinduses.

Uue juhatuse ametiaeg algab 1. juulil ning kestab 30. juunini 2015.

EÜL on 1991. aastal asutatud üliõpilaste katusorganisatsioon, mis esindab Eesti tudengkonda. EÜL-i peamine eesmärk on esindada Eesti üliõpilaste hariduslikke, kultuurilisi, majanduslikke ja sotsiaalseid huve ning kaitsta tudengite õigusi.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!