Narva kutseõppekeskuses tuleb kevadlaat

29. apr. 2013 - Kommenteeri artiklit

4. mail kella 10−17 korraldab Narva kutseõppekeskus kevadlaada, kus oma tooteid pakuvad nii Eesti, Läti kui ka Leedu esindajad. Laadal pakutakse kodutarbeid ja aiakaupu, maiustusi ja lihatooteid, suveniire ja käsitööesemeid, ehitusmaterjale, riideid, jalatseid ja pudukaupu.

Narva kutseõppekeskuse õpilased tutvustavad endavalmistatud tooteid ja kaupu, olgu nendeks kondiitritooted, supp, metall- ja puitesemed, rõivad vms.

Suurt tähelepanu pööratakse laatadel külastajate meelelahutusele. Kogu päeva jooksul toimuvad mängud, jõukatsumised ja loosimised, üles astuvad Narva kutseõppekeskuse ja ka linna loomingulised kollektiivid. Koostööprojektis osalevad sajad Narva kutseõppekeskuse õppurid.

Kevadlaadale lisaks tuleb 17. augustil Narva suvelaat ja 14. detsembril Põhjaõue talvelaat, mida korraldatakse koostöös Narva muuseumiga ja mis leiab aset Narva linnuse Põhjaõues. Laatade keskmine külastatavus on olnud läbi aastate 4000–5000 inimest.

Laadal kauplejate registreerimine on avatud www.narvalaat.ee kodulehel. Sissepääs laadale on tasuta.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!