Noorte dokfilmiklubis linastub “Roosad sarid”

1. apr. 2013 - Kommenteeri artiklit

Tallinna tudengimajas, noorte dokfilmiklubis Doff, linastub teisipäeval, 2. aprillil kell 18 režissöör Kim Longinotto film “Roosad sarid” (“Pink Saris”, Inglise 2010). Sissepääs on kõigile tasuta, teatas Tallinna noorte infokeskuse pressiesindaja.

Filmi, mis näitab autentset elu tolmuses ja vaeses Indias läbi naiste silmade, kommenteerib Martti Kalda, Tallinna Ülikooli Eesti Humanitaarinstituudi Lähis-Ida ja Aasia kultuuriloo osakonna India ja Kesk-Aasia kultuuriloo lektor.

Doff on noorte dokfilmiklubi, mis käib koos üle kahe nädala teisipäeviti Raekoja platsil Tudengimaja väikeses saalis.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!