Otepää vald vallandas gümnaasiumi direktori

10. apr. 2013 - Kommenteeri artiklit

Otepää vallavanem Merlin Müür tegi tänasel vallavalitsuse istungil ettepaneku vabastada homsest seni töövõimetuslehel olnud Aivo Meema Otepää gümnaasiumi direktori ametikohalt, kirjutab Valgamaalane.

Selleks annab õiguse töölepinguseadus, kus kirjas, et kui inimese tervis ei ole nelja kuu jooksul paranenud, võib tööandja lepingu erakorraliselt üles öelda. Meema läks töövõimetuslehele pärast seda, kui politsei hakkas uurima, kas Meema on õpilaskodu rentides pannud enda taskusse vallaraha.

Kogu artiklit saab lugeda siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!