Parim noorte karjäärikeskus tegutseb Valgamaal

1. apr. 2013 - Kommenteeri artiklit

SA Innove karjääri- ja nõustamisteenuste arenduskeskus kuulutas juba neljandat aastat välja parima Rajaleidja karjäärikeskuse, andes selle tiitli tänavu Valga Noorte Nõustamiskeskusele, mis paistis silma väga kõrge klientide rahuloluga ja aktiivse karjääriteenuste osutamisega, teatas sihtasutuse pressiesindaja.

Valiku tegemisel peeti silmas noorte rahulolu saadud teenustega, nende kättesaadavust sihtgrupile, keskuse aktiivset osalemist karjääriteenuste arendajana ja oma tegevuse tutvustajana laiemale avalikkusele.

Valga Noorte Nõustamiskeskuse teenuseid saanud klientidest 82% jäi teenusega rahule ja 98% soovitaks karjääriteenuseid ka oma eakaaslastele. Eriti silmapaistvad tulemused olid keskusel karjääriinfo vahendamisel – kokku vahendati infot 33,5 %-le Valgamaa noortest.

SA Innove karjääri- ja nõustamisteenuste arenduskeskuse juhi Margit Rammo sõnul peitub Valga Noorte Nõustamiskeskuse edu saladus kindlasti nii Valga maavalitsuse toetuses kui tublides töötajates. „Karjääriinfo spetsialist Tuuli Mekk, karjäärinõustajad Pille Paberits ja Helen Kond ning keskuse juht Nadezda Selivjorstova on tõhusa ja tulemusliku tööga toetanud väga paljude Valgamaa noorte teadlikke valikuid haridus- ja tööelus,“ lisab Rammo.

Karjääriteenuseid pakutakse üle Eesti Rajaleidja karjäärikeskustes, kõrgkoolide karjääriteenistustes ja töötukassa maakondlikes osakondades. Teenused on kättesaadavad ka üldhariduskoolides ning mitmetes kutseõppeasutustes.

Lisainfot karjääriteenuste kohta leiab SA Innove koduleheküljelt  .


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!