Tallinna Kunstikooli õpilased olid edukad Prantsusmaa kunstikonkursil

29. apr. 2013 - Kommenteeri artiklit

Tallinna Kunstikooli teatel pälvis neli nende kooli õpilast kõrge koha Prantsusmaal Troyes linnas asuva UNESCO kultuurikeskuse Centre Pour l´UNESCO Louis Francois kunstikonkursil, mille teemaks oli „Olla kuskil sündinud…”.

Iga-aastasele konkursile laekub üle maailma 3—25-aastastelt lastelt ja noortelt tuhandeid töid. Valiku nende hulgast teeb 50-liikmeline kunstnikest ja kultuuritegelastest koosnev žürii, mis valib välja 100 preemiaväärilist tööd. Võidutöödest korraldatakse näitus Troyes ja hiljem eksponeeritakse neid rändnäitusena teistes Prantsusmaa linnades.

Tallinna Kunstikooli õpilastest olid sel aastal edukad Pauline Marie Korp (1. koht 18—25-aastaste vanuserühmas), Emilia Lukenskaite (2. koht 10-13-aastaste vanuserühmas) ja Helis Sepp (8. koht 14—17-aastaste vanuserühmas), kelle kõigi juhendaja oli Kai Kuusing, ning Mari-Liis Vähi (2. koht 14—17-aastaste vanuserühmas), keda juhendas Irene Jürna.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!