10 lasteaeda ootab värske värvi nimel toetushääli

24. mai 2013 - Kommenteeri artiklit

Kümme  lasteaeda ootavad konkursil „Lihtne värvida – lihtne aidata” toetushääli. Vajalikud värvid väsinud seinade elavdamiseks kingitakse neist viiele enim hääli saanule. Hääletada saab Facebook′is igaüks.

Caparoli tootesari ja värvibränd Alpina on lasteaia värvimise konkurssi korraldanud juba kolm aastat ning jaganud selle käigus Eesti 38 lasteaiale kokku 13 000 liitrit tasuta värve. Konkursi eesmärk on suunata tähelepanu Eesti lasteaedade olukorrale ja näidata, et koostegemisega on võimalik muuta lasteaiad värvide abil värvilisemaks, värskemaks ja huvitavamaks.

Konkursil said osaleda kõik lastesõimed ja -aiad, kes oskavad värvimistööde läbiviimiseks kaasata kogukonda – lapsevanemaid, kohalikku omavalitsust, vabaühendusi, ettevõtteid – ning esitasid motivatsioonikirja koos hetkeseisu ülevaate ja fotomaterjaliga.

Esimest korda saab viis värskenduskuuri vajavat lasteaeda välja valida rahvas ise.

Kümme lasteaeda, millele oma hääle saab anda on Aseri lasteaed, Kõmsi lasteaed, Tartu lasteaed Midrimaa, Paide lasteaed, Lasva lasteaed, Keila lasteaed Miki, Kolga lasteaed, Paikuse lasteaed Mesimumm, Viljandi lasteaed Männimäe ja Kuressaare Tuulte Roosi lasteaed.

Hääli saab anda aadressil https://www.facebook.com/alpinavarvid maikuu lõpuni.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!