Alternatiiv riigieksamite pingeridadele on valmis

3. mai 2013 Liina Hirv Eesti Õpilasesinduste Liidu juhatuse esimees - Kommenteeri artiklit

Gümnaasiumi valival õpilasel on nüüd võimalik infoportaalis koolid.ee keskkoole senisest põhjalikumalt võrrelda. Portaalist leiab teavet ka valik­ainete, huvitegevuse ja sportimisvõimaluste kohta.

Eesti õpilasesinduste liit on selle infoportaali valmimise nimel juba aastaid pingutanud. „Veebileht aitab õpilastel ja kooli valimisel toeks olevatel lapsevanematel teadlikult valida, sest annab kooli kohta võimalikult erikülgset infot,” selgitab projektijuht Robert Aps. „Meie laiem eesmärk on vähendada ühekülgse eksamitulemuste põhise pingerea tähtsust ühiskonnas.” Põhjalikku teavet pakutakse rohkem kui 150 kooli kohta.

Kõigi Eesti gümnaasiumide kohta portaalist veel detailset infot ei leia, kuid töö koolide arvu suurendamise nimel käib. Seniks on võimalik vaadata ligikaudu neljakümne kooli üldisi kontaktandmeid.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!