ERM laseb külastajatel näituse valida

20. mai 2013 - Kommenteeri artiklit

Eesti Rahva Muuseum (ERM) annab kõigile huvilistele kuni 31. maini kestval hääletusel võimaluse valida, milline näitus avatakse ERM-is tänavu oktoobris, teatas muuseumi pressiesindaja.

Aprillis kuulutati ERMis välja Oma Näituse ideekonkurss, kuhu oodati näituseideid linnast, linnakeskkonnast ja selle erinevatest tahkudest tänapäeva Eestis. Võistlusele saabus kuus ideed, mille hulgast valitakse kaks näitust, mis saavad aasta jooksul teoks.

Ühe võitja valib muuseumi näitusekomisjon,  teine selgitatakse välja avaliku hääletusega, millel saab osaleda igaüks.

Oma Näituse ideid saab vaadata ning hinnata Eesti Rahva Muuseumi näitusemaja fuajees (J. Kuperjanovi 9, Tartu) ning veebiaadressil www.erm.ee/omanaitus .

Hääletus on avatud 31. maini. Võitjad kuulutatakse välja 14. juunil.

Esimene näitus avatakse juba selle aasta oktoobris ning teine 2014. aasta märtsis.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!