Head inimesed on aidanud teatrisse 22 000 last

24. mai 2013 - Kommenteeri artiklit

SA Aitan Lapsi tänuüritusel nukuteatris tunnustati häid inimesi, kes on annetusi tehes kinkinud teatrielamusi Eesti vähekindlustatud peredest pärit lastele.

Heategevusfondi Aitan Lapsi kahe tegevusaasta jooksul on fondi ja lahkete toetajate abiga teatris käinud juba enam kui 22 000 vähekindlustatud last.

Lapsi saab aidata igaüks. Piisab pandipakendi tagastamisest taaraautomaati ning annetusnupu „Aitan lapsi” vajutamisest. Annetada saab 264 taaratagastuspunktis üle Eesti.

Heategevusfondi Aitan Lapsi nõukogu liige Rauno Raal teab, et seni on annetusi tehtud üle 140 000 korra. „See on väga suur arv ja räägib selget keelt, et eestlased hoolivad lastest,” kinnitas Rauno Raal. Fondi põhimõte on, et iga annetatud sent läheb otse laste toetamiseks, mitte vahendajatele.

Heategevusfondi patroon Evelin Ilves tänas nukuteatris nii lahkeid annetajaid kui ka kõiki teisi häid inimesi, kes on aidanud „Aitan lapsi” projekti korraldada: „Teater paneb lastel silmad särama, sest nende jaoks on see võlumaailm, ja see teeb omakorda õnnelikuks ka täiskasvanud.”

Torti jagavad SA Aitan Lapsi juhatuse liige Paal Aschjem, Aitan Lapsi patroon Evelin Ilves ja Eesti Etendusasutuste Liidu tegevjuht Monika Larini. Fotod: Ardo Kaljuvee

Torti jagavad SA Aitan Lapsi juhatuse liige Paal Aschjem,
Aitan Lapsi patroon Evelin Ilves ja Eesti Etendusasutuste Liidu tegevjuht
Monika Larini. Fotod: Ardo Kaljuvee


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!