Hispaania keele päevad Tallinna Ülikoolis

2. mai 2013 - Kommenteeri artiklit

4.—5. mail peetakse Tallinna Ülikoolis esimest korda hispaania keele kui võõrkeele päevi (I Jornadas de ELE en Tallinn), mille eesmärk on panna alus Eestis ja välismaal töötavate hispaania keele õpetajate võrgustikule, et edaspidi hispaania keele õpetamise ja õppe alaseid kogemusi, teadmisi ja uurimistöö tulemusi hõlpsamalt levitada.

Võõrkeele päevade konverents on mõeldud hispaania keele õpetajatele ning tudengitele. Sellel esinevad õpetlased ja spetsialistid Hispaaniast, Venemaalt, Prantsusmaalt ja Hiinast ning hispaania keele õpetajad maailma eri paikadest. Konverentsile on ennast registreerinud üle 50 keskkooli, ülikooli ja keeltekooli hispaania keele õpetaja ja üliõpilase Hispaaniast, Eestist, Soomest, Rootsist, Lätist ja Venemaalt.

Ettekanded ja arutelu puudutavad hispaania keele õpetamise metoodika eri aspekte ning töötubade teemadeks on praktilised tegevused ja kultuur hispaania keele tunnis, motivatsiooni, grammatikat, hindamist, DELE ametlikku eksami, sõnavara ja teised.

Konverentsi korraldavad Tallinna Ülikooli Romanistika osakond ja Hispaania Kuningriigi Suursaatkond Tallinnas.

Konverentsi päevakava näeb siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!