Ida-Virumaa Kutsehariduskeskuses on piirkonna parimad grillimeistrid

28. mai 2013 - Kommenteeri artiklit

Laupäeval, 25. mail peeti Jõhvi keskväljakul Ida-Eesti meistrivõistlusi grillimises. Piirkondliku võistluse võitis Ida-Virumaa Kutsehariduskeskuse (IVKHK) barbeque-võistkond, kes pälvis esikoha searibi- ja fantaasiavoorus ning 3. koha kanatiibade voorus.

Võistkonda kuulusid Indrek Kõverik (kapten), Anna Alasoo, Dmitri Filippov, Siim Parts, Ene Valgemäe ning tööandjate esindajana Mihkel Luus Vanameistri Pubist.

Jõhvi võistlusel osales üheksa võistkonda, keda hindas kümme kohtunikku.

Võistluste korraldajateks olid Eesti Grilliliit ja Jõhvi Vallavalitsus.

Piirkondlike võistluste võitjad osalevad Pärnus 7.-8. juunini toimuvatel Hea Toidu Festivali Grillfest lõppvõistlustel, kus minnakse võistlustulle nii õpilaste kui täiskasvanute võistkonnaga.

Ida-Virumaa Kutsehariduskeskus on suurim Ida-Virumaa kutseõppeasutus, kus õpib keskmiselt 1200 õpilast ja töötab 130 inimest. IVKHK-s koolitatakse 17 valdkonnas 28 erialal.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!