Muuseumimuusika arhitektuurimuuseumis

23. mai 2013 - Kommenteeri artiklit

Neljapäeval kell 18 saab Eesti Arhitektuurimuuseumis kuulata Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli õpilaste tasuta kontserti „Kvartetivärvid”, millel kõlab muusikat Griegilt, Beethovenilt, Schubertilt, Händelilt, Dvorakilt, Mendelssohnilt, Haydnilt, Prokofjevilt ja Offenbachilt.

Esinevad Eliise Urke (viiul), Marianna Dudnik (viiul), Merike Heidelberg (vioola), Marta-Jaana Staškevitš (tšello), Theodor Taimla (vioola), Kerstin Tomson (vioola), Kristliin Taimla (harf), Tatjana Lepnurm (harf), Tiina Mäe (viiul), Laura Põldma (viiul), Raimond Merila (vioola), Villem Klaas (tšello), Inna Petrova (harf), Merlin Porkma (viiul), Kaisa Luik (viiul), Merike Heidelberg (vioola), Brenda Vasemägi (tšello), Mariella-Mirjam Savinski (vioola) ja Ksenja Smirnova (vioola).

Tegu on kontserdisarja „Muuseumimuusika” hooaja viimase kontserdiga.

Tund aega kestvale kontserdile pääseb tasuta.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!