Narva lasteaialapsed õpivad juba ameteid

22. mai 2013 Elyanna Romanova Narva kutseõppekeskuse õppekorralduse spetsialist ja meistriklasside korraldaja - Kommenteeri artiklit

Narva kutseõppekeskuse õpetajad korraldasid kümnes lasteaias 12 kutsealast meistriklassi.

„Korraldame meistriklasse juba viiendat aastat ning mudelit on rakendanud ka teised kutsekoolid,” rääkis Narva kutseõppekeskuse õppedirektor Riina Veidenbaum.

Lastele tutvustati näiteks IT-spetsialisti, kondiitri, elektriku, ehitaja, mehhatrooniku ja koka eriala. Üheskoos küpsetati emadepäevaks küpsiseid ja tehti pidulikke võileibu, õpiti käterätikuid disainima ja nendest loomade kujusid voltima. Valmistati ka martsipanifiguure, nikerdati villaniitidega ning õpiti tundma autoosi.

Mängude ja viktoriinide auhinnad olid Narva kutseõppekeskuse pastakad, hiirematid, helkurid ja kommid, mida lapsed said koju viia, et uhkelt ka vanematega uusi kogemusi jagada. Sel aastal soovisid kutseõpetajad meistriklasse läbi viia lasteaedades, kus käivad nende enda lapsed.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!