Tallinna Noorte Infokeskus kogub kokku suvised tööpakkumised

20. mai 2013 - Kommenteeri artiklit

Tallinna noorte infokeskus kogub jooksvalt kokku suviseid tööpakkumisi hotellidelt, ajalehtedelt ning postiasutustelt, suurematelt poekettidelt ja ka turismiga tegelevatelt asutustelt ning kuvab neid oma veebilehel.

Tööpakkumisi on laekunud hotellidelt, kus peamisteks pakkumisteks on toateenindus ning hommikusöögiteenindajate ametikohad. Samuti postiasutustelt: nii Express Postilt kui ka Eesti Postilt, kus otsitakse lehekandjaid ja postisorteerijaid. Kaubandusettevõtetes on peamised pakkumised suveabilistele ja teenindajatele.

Infot tööpakkumiste kohta on võimalik leida Tallinna noorte infokeskuse kodulehelt: www.taninfo.ee/suvised-tookohad .

Info täieneb pidevalt.
 

 

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!