Tallinna ülikooli loometudengid näitavad oma lõputöid

7. mai 2013 - Kommenteeri artiklit

Täna kell 16 algab Tallinna Ülikooli (TLÜ) aulas avakontserdiga viiepäevane kunstielamus KIMP Fest, mille käigus tutvustatakse valikut TLÜ tudengite värsketest loomingulistest lõputöödest.

Nautida saab tantsulavastusi, vaadata kunstinäitusi, külastada loovteraapiate saali ja töötubasid, kuulata instrumentaalset ja koorimuusikat ning näha originaalseid käsitööteoseid.

KIMP Festi toetab ja julgustab noori inimesi alustama artisti elu. TLÜ Kunstide Instituudi vilistlaste hulgas on palju Eestis tunnustatud tegijaid alates koreograafidest ja lõpetades filmimeestega. KIMP Fest jätkab TLÜ koreograafia osakonna lõputööde festivali KorFesti traditsiooni, mis ulatub 2008. aastasse.

Festivali ürituste sissepääs on vaba, v.a. koreograafia osakonna 10. ja 11. mai etendusõhtud.

KIMP programmi leiab siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!