Tallinnas algavad tudengipäevad

6. mai 2013 - Kommenteeri artiklit

Täna kell 20 algavad tänavused Tallinna Tudengite Kevadpäevad traditsioonilise rongkäiguga Raekoja platsilt Vabaduse väljakule, kus kell 21 toimub öölaulupidu. Rongkäigus osaleb Kaitseliidu Tallinna maleva orkester ning öölaulupeol Tõnis Mägi, Ivo Linna, Anti Kammiste, Taavi Peterson, Teele Viira, Elina Born, Rosanna Lints ning Rasmus Rändvee.

6.-10 maini kestvate tudengipäevade kavas on üle 50 ürituse, tudengipäevade peakorter asub ka sel korral Vabaduse väljakul, kuhu on püstitatud tudengitelk ning kus toimub erinevaid üritusi igale maitsele.

Traditsioonilistest üritustest toimuvad ka sel aastal Tudengijooks Nõmmel, Pappmasinate Romuralli, Pubiralli, Miss University ning tudengipäevad lõpetab Tallinna Tehnikaülikooli Tudengimajas, kolmel korrusel toimuv pidu, kus astuvad üles mitmed DJ-d ning peaesinejaks on The Tuberkuloited.

Tudengite Kevadpäevade programm asub siin .


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!