Täna toimub traditsiooniline Peda Folk

23. mai 2013 - Kommenteeri artiklit

Neljapäeval, 23.mail kell 19 algab Tallinnas Von Krahlis Tallinna Ülikooli üliõpilaskonna kultuuriklubi traditsiooniline tudengisündmus Peda Folk, mis toimub 41. korda.

Peale Vaiko Epliku ja Eliidi on laval Angus, Ziggy Wild, Terry McDonald, Lauri Lugu&Band ning žüriilemmik Ars Apta. Külalisesinejatena astuvad üles Sunlight Heart ja Slippery Slope, kes on Noortebänd 2012. aasta võitja, teatasid korraldajad.

Lisaks kontserdile selgitatakse õhtu jooksul välja ka parim õhukitarrimeister.

Peda Folgi bändikonkursi žüriisse kuulusid Heidy Purga, Peeter Rebane, Riho Rõõmus ja Aarne Valmis. Konkursile esitati ligi 50 demo, mille seast valiti välja viis bändi.

Aastate jooksul on Peda Folgi lavalaudadelt läbi käinud The Bedwetters, Ska Faktor, Svjata Vatra, Jürgen Rooste & Oimetud Rüütlid, Kannabinõid, Taavi Peterson & Üdi, Jään Tätte, Marko Matvere ja paljud teised.

Kontsert on tasuline. Pilet maksab 4−5 eurot.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!