Tallinna noored saavad linnahalli katusel kokku

3. juuni 2013 - Kommenteeri artiklit

Neljapäeval, 6. juunil oodatakse pealinna noori Tallinna linna halli katusele huvitegevustega tutvuma, aset leiab järjekordne Meie Noored Tallinnas (MNT) Elustiili üritus, teatas Tallinna Noorsootöö Keskus.

Üles astuvad tantsustuudiod, kes võtavad omavahel mõõtu läbi battle-võistluse. Lisaks saab õppida trummimängu, tänavakorvpalli, osaleda tänavakunsti töötoas ning proovida erinevaid tsirkusetrikke.

MNT Elustiil toimub tänavu teist korda, tulemas on veel neli üritust. MNT Elustiili idee seisneb selles, et minnakse noorte juurde nende endi kogunemiskohtadesse pakkumaks erinevate töötubadega noortele alternatiivseid vaba aja veetmise võimalusi.

Tallinna Noorsootöö Keskus on Tallinna ja Spordi- ja Noorsooameti allasutus, mis koordineerib ülelinnalist noorsootööd. Seda läbi viie noortekeskuse, infokeskuse ning karjäärikeskuse.

Ürituse korraldab MTÜ RuaCrew kostöös Nõmme Linnaosa Valitsuse, Põhja-Tallinna Valitsuse ning Tallinna Noorsootöö Keskusega.

Täpne ajakava on leitav RuaCrew kodulehelt .


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!