Õpetajate Leht on suvepuhkusel

8. juuli 2013 - Kommenteeri artiklit

Viimane paberleht ilmus 21. juunil. Järgmine paberleht ilmub 23. augustil.

Veebilehe osas aitab Mari Klein (5188499), reklaami ja kuulutuste osas Marju Veikat (55646671).

Sooja suve ja rahulikku puhkust kõigile lugejaile!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!