Botaanikaaias saab näha elulõngu ja flokse

13. aug. 2013 - Kommenteeri artiklit

16.–18. augustini saab Tallinna Botaanikaaias imetleda näitust „Floksid, elulõngad ja viinamarjad”, mis tutvustavad Roogoja talust pärit elulõngu ja viinamarju ning Tallinna Botaanikaaia kollektsioonist ja Nõrga talust pärit flokse, teatas botaanikaaia esindaja.

„Lisaks imelistes värvitoonides õitega elulõngadele saab näitusel imetleda flokse, mis hurmavad oma erksavärviliste ja uimastavalt lõhnavate õitega,“ tutvustab Tallinna Botaanikaaia direktor Karmen Kähr. „Näitusel on hea võimalus tutvuda Eestis kasvatatud viinamarjasortidega. Näha saab nii avamaal kui ka kasvuhoonetes kasvatatavaid sorte ning küsida nõu suurte kogemustega taimekasvatajatelt“, lisab Kähr.

Huvilised saavad näituselt kaasa osta elulõngade, flokside ja viinamarjade istikuid.

Lisainfot leiab Tallinna Botaanikaaia kodulehelt.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!