Eesti Maaülikooli pereülikool laieneb Tallinna

15. aug. 2013 - Kommenteeri artiklit

Septembrist jätkub Eesti Maaülikooli eelmisel aastal käivitatud ning menukaks kujunenud pereülikool, kus uuel õppeaastal hakkavad õppepäevad toimuma ka Tallinnas, teatas EMÜ pressiesindaja.

„Pereülikool on hea koosõppimise võimalus kogu perele. Ajal, mil anname täiskasvanutele uusi teadmisi akadeemilistes loengutes, toimuvad lastele huvitavad praktilised töötoad ja õppekäigud,” selgitas pereülikooli eestvedaja ning EMÜ avatud ülikooli juhataja Riin Kikkas. „Ühest küljest aitab see põlvkondi omavahel liita, teisest küljest on pereülikoolis oluline koht ka akadeemilisel haridusel – äratada lastes huvi õppimise ja teaduse vastu läbi ise tegemise ja isikliku kogemuse.”

Eelmisel aastal toimunud õppepäevade teemaderingi kuulusid nii aiandus, loomad, energiatõhusus kui ka näiteks pere eelarve koostamine. Uuel õppeaastal räägitakse maast ja metsast, linnaruumist ja loomadest, aga ka tervislikust toidust ning suhetest perekonnas.

Õppepäevad toimuvad Tartus septembrist maini iga kuu teisel laupäeval ning Tallinnas oktoobris, novembris, märtsis ja aprillis kuu viimasel laupäeval kella 11–14.

Lisainfot leiab siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!