Eesti Rahva Muuseumis tuleb tasuta perepäev

15. aug. 2013 - Kommenteeri artiklit

Eesti Rahva Muuseumis Raadi mõisapargis algab pühapäeva, 18. augusti keskpäeval tasuta perepäev „Lotte ja kõuts Mati rännak pärimusradadel”, teatas muuseumi pressiesindaja.

Perepäeval püüab koeratüdruk Lotte koos kõuts Matiga teada saada, mis on pärand ja pärimus. Mängude kaudu uuritakse lähemalt nõiavitsa, kuulatakse legende kultuskividest ning õpitakse tundma pühasid puid. Juttu tehakse ka sellest, kus ja kuidas esivanemate teadmisi hoitakse ja mida teha, et neist ise osa saada.

Osaleda saab töötubades ning kuulata kontserti.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!