Loomemajanduskeskus ootab noorte kunstnike töid oksjonile

14. aug. 2013 - Kommenteeri artiklit

Tartu Loomemajanduskeskus ootab noorte kunstnike töid 10. oktoobril toimuvale kaheksandale Tartu noore kunsti oksjonile. Tööd tuleb toimetada hiljemalt 29. augustiks Tartu Kõrgema Kunstikooli galeriisse Noorus, teatasid korraldajad.

Korraldajad eeldavad töödelt head kunstilist taset, tööde korralikku vormistamist, isikupärast käekirja või huvitavat ideed ning oksjoni tehnilistest nõuetest kinnipidamist. Tööde tehnikale ja meediumile piiranguid ei ole, kuid uuendusena tõstetakse igal järgneval noore kunsti oksjonil esile mõni teema, mida lähemalt tutvustada nii kunstihuvilistele ja -kogujatele kui ka noortele kunstnikele. Sügisene oksjon keskendub koostöös Tallinna Fotokuuga fotokunstile. Oksjoni käigus tutvustatakse nii noorte silmapaistvate fotokunstnike kui ka nende õpetajate töid ning kavas on fotokunstiteemalised üritused.

Üks kunstnik võib oksjonile esitada kuni kolm tööd. Näitusepinna võimalusi arvestades ei võeta seekord vastu töid, mille pikima külje mõõt ületab 2,2 meetrit. Oksjonile esitatavaid töid võetakse galeriis Noorus vastu 23.–25. augustil ja 28.–29. augustil kella 11–18.

Oksjonitöödest koostatakse kataloog, töid eksponeeritakse veebikataloogis ning enne oksjonit toimuval näitusel.

Tartu noore kunsti näitust ja oksjonit korraldavad Tartu Loomemajanduskeskus, Tartu Kunstnike Liit, Kaleidoskoop Kunstilaenutus ja Tartu Kõrgem Kunstikool. Oksjon toimub Tartu ettevõtlusnädalal .

Oksjonil osalemise tingimused ja ankeet asuvad aadressil www.lmk.ee/oksjonid.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!