Narva kindluse hoovis toimub homme suvelaat

16. aug. 2013 - Kommenteeri artiklit

Narva Kutseõppekeskus koostöös Narva linna ja Narva muuseumiga korraldab laupäeval, 17. augustil kella 10–17 Narva kindluse sisehoovis 12. korda traditsioonilise tasuta sissepääsuga Narva suvelaada, teatas kutseõppekeskuse esindaja.

Kohal on enam kui 200 Eesti, Läti ja Leedu käsitöölist ja kauplejat ning külastajaid oodatakse 5000 ringis. Esinevad kollektiivid Narvast, Ida-Virumaalt, Tallinnast ja Narva Kutseõppekeskusest. Kaks kohalikku spaakollektiivi võistlevad hobuseraua viskamises, ratsutamises ja laskmises. Lavaprogrammi lõpetab rokkbänd Pulp Fiction. Palju tegevust leidub lastele. Päeva juhib Aare Rebban.

Suvelaadal on väljas ka Narva Kutseõppekeskuse infotelk, kus informatsiooni õppimisvõimaluste kohta jagavad kooli õpetajad ja õpilased. Kutseõppekeskuse inimesed kauplevad laadal ka käsitööga, korraldavad toitlustust ja vastutavad helitehnika eest.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!