Portselanilaager ootab noori osalejaid

13. aug. 2013 - Kommenteeri artiklit

Eesti tarbekunsti- ja disainimuuseum korraldab 28. augustil 9–15-aastastele noortele ühepäevase linnalaagri „Päev portselaniga”, milles sukeldutakse portselani põnevasse maailma, teatas muuseumi esindaja.

Plaanis on ETDM-i näituste „Kunsti ja tööstuse vahel. Kunstitoodete kombinaat” ja „Taldrikud. Läbilõige Eesti portselanimaalist” külastus ning näitusesaalides inspiratsiooni kogumine ja ideede visandamine, millele järgneb praktiline tegevus asuurkeraamika ateljees portselanimaali töötoas keraamik Aigi Orava juhendamisel. Laagri lõpuks valmib ainulaadne enda kujundatud ja maalitud portselantaldrik.

Portselanilaager kestab kella 12–15 ning on osalejatele tasuline.

Lisainfot saab e-posti aadressilt haridus@etdm.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!