Portselanilaager ootab noori osalejaid

13. aug. 2013 - Portselanilaager ootab noori osalejaid kommenteerimine on välja lülitatud

Eesti tarbekunsti- ja disainimuuseum korraldab 28. augustil 9–15-aastastele noortele ühepäevase linnalaagri „Päev portselaniga”, milles sukeldutakse portselani põnevasse maailma, teatas muuseumi esindaja.

Plaanis on ETDM-i näituste „Kunsti ja tööstuse vahel. Kunstitoodete kombinaat” ja „Taldrikud. Läbilõige Eesti portselanimaalist” külastus ning näitusesaalides inspiratsiooni kogumine ja ideede visandamine, millele järgneb praktiline tegevus asuurkeraamika ateljees portselanimaali töötoas keraamik Aigi Orava juhendamisel. Laagri lõpuks valmib ainulaadne enda kujundatud ja maalitud portselantaldrik.

Portselanilaager kestab kella 12–15 ning on osalejatele tasuline.

Lisainfot saab e-posti aadressilt haridus@etdm.ee.